Agenda

XI Fira Antic Empordà 

XI Fira Antic Empordà 

Antic & Vintage & Design 

Una vegada més, la Bisbal d’Empordà acollirà la Fira Antic Empordà. Aquesta XI edició confirma la importància d’aquest esdeveniment com a fira monogràfica del sector i consolida la Bisbal com a centre aglutinador d’un ampli ventall de professionals dedicats a la venda d’antiguitats. La fira, conjuntament amb els expositors, s'ha anat adaptant als nous estils de la decoració, i per tant en aquesta edició guanyaran presència les peces de disseny i mobiliari del s.XX, que marquen tendència en la decoració més actual. 

La selecta i variada mostra de mobiliari, pintures, escultures i arts decoratives procedeix dels millors antiquaris i decoradors de la zona. Antic Empordà també compta amb la presència de professionals de la restauració i conservació de béns mobles. A més a més, la XI edició s’enriqueix amb la presència de dissenyadors, en consonància amb l’important creixement del disseny i l’interiorisme dins del sector.

Els expositors provenen majoritàriament de l'Empordà, tot i que en aquesta edició s'incorporen expositors procedents d'altres zones de Catalunya, principalment Girona, i també de França, una tendència que ja es va apuntar en la darrera edició, i que s'ha consolidat definitivament.

Antic Empordà s’ha convertit en un referent obligat entre els salons d’antiquaris i brocanters de Catalunya.

www.anticemporda.org

Sector: Antiquari, brocanters, restauració i decoració.

Localitat: la Bisbal d’Empordà

Dies: del 13 al 17 d’abril de 2017

Horari: de 11 a 21 h. Dilluns de 11 a 16 h

Preu entrada

Lloc: Pavelló Firal de la Bisbal d’Empordà

Organització: Ajuntament de la Bisbal d’Empordà. Àrea de Promoció de la Ciutat. Associació d'Antiquaris i Brocanters de la Bisbal

Properament tindrem en aquest espai el programa d'activitats complet.  

« Tornar