Un Nadal de ceràmica a la Bisbal

Tornar
Un Nadal de ceràmica a la Bisbal

Aquestes festes, regala Ceràmica de la Bisbal

Que l'artesania està de moda, és un fet. Que la Bisbal d'Empordà és especialista en ceràmica és una evidencia tan per tradició com per diversitat en el seu producte ceràmic.

Aquestes festes et proposem que posis valor afegit als teus regals i sorprenguis amb presents útils i fets a mà: Una safata amb una il·lustració, una vaixella produïda per un dels nostres artesans, una tassa d'edició limitada... Tens tantes possibilitats com la teva imaginació et permeti.

Un dels productes estrella per sorprendre als que més estimes podria ser una tassa d'edició limitada: 7 productors de la marca Ceràmica de la Bisbal han produït un número limitat de tasses exclusives per a aquesta edició limitada. Tasses que mai s'han fet i que mai es tornaran a fer seran les protagonistes de donar a la marca Ceràmica de la Bisbal el valor afegit que es mereix. Les tasses exclusives, dins d'un packaging únic identificat amb el productor que l'ha creat, van acompanyades d'un certificat d'autenticitat numerat i un fulletó explicatiu dels valors de la marca ceràmica de la Bisbal.

Els productors que formen part de la Limited Edition 2022 són:

  • Rulduà Ceràmica
  • Ceràmiques Pantaleu
  • Ceràmica Ley
  • Taller de Ceràmica Ca l'Eloi
  • Ceràmica Yuma
  • Estudi Ceràmic [ba_Ro]
  • Ceràmica Artesanal LB

Actualment, per a la campanya de Nadal, i per posar-t'ho fàcil, hem agrupat les tasses de la Limited Edition 2022 en dues botigues adherides a la marca:

Vine a passejar per la Bisbal d'Empordà i regala o regala't producte de proximitat, fet a mà i amb molta essència.

La marca "Ceràmica de la Bisbal" és un distintiu d'origen protegit a nivell de la Unió Europea que serveix per individualitzar, personalitzar i reconèixer els productes ceràmics elaborats a la Bisbal i als pobles del seu entorn, dels que no ho són. Aquesta marca, garant d'autenticitat, és gravada o marcada pels productors locals en qualsevol tipus de producte ceràmic (artístic i decoratiu, terrissa, rajoleria, material de bòbila, revestiments i paviments). Un Consell Regulador, integrat per representants municipals i empresarials, és qui vetlla pel bon ús de la marca i pel foment de la qualitat dels productes emparats per aquest distintiu.Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web fa servir cookies per aportar una millor experiència de navegació i un servei més personalitzat. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.
Més informació | Acceptar