COOP'ART

COOP’ART EFA219/16 Un projecte desenvolupat per diferents socis catalans i francesos per a fomentar una estratègia compartida d’innovació i desenvolupament sostenible de l’artesania

25/01/2019

Finalitza el primer workshop del programa europeu COOP’ART de foment de l’artesania.

Avui, divendres, durant la segona jornada del workshop del projecte COOP’ART, s’ha celebrat el segon comitè directiu del projecte.


Continuar llegint

24/01/2019

Arrenca a la Bisbal el primer workshop del programa europeu COOP’ART de foment de l’artesania.

Avui i demà, divendres, la Bisbal d’Empordà acull el primer workshop del programa europeu COOP’ART EFA 2019/16 amb una seixantena de participants. Així, durant dos dies se celebren diverses sessions tècniques entre els socis participants al projecte, així com també trobades d’intercanvi entre artesans d’ambdós costats de la frontera. Hi assisteixen els 14 socis del projecte i també tots aquelles persones artesanes del territori interessades en participar-hi.


Continuar llegint

18/01/2019

La Bisbal acull el primer workshop del programa europeu COOP’ART de foment de l’artesania.

Les sessions de treball seran el 24 i 25 de gener i hi participaran els 14 socis del projecte i les persones artesanes del territori que ho desitgin.


Continuar llegint

05/11/2018

La ceràmica de la Bisbal al Salon des Arts du Feu de Martres-Tolosane

Visita institucional al Salon des Arts du Feu de Martres-Tolosane on quatre artesans ceramistes de la Bisbal hi exposen els seus productes.


Continuar llegint

30/10/2018

Intervenció als exteriors del Terracotta Museu de la Bisbal

Les obres tindran un cost total de 496.576 euros i serviran per tenir les infraestructures necessàries per poder fer activitats a l’aire lliure


Continuar llegint

18/04/2018

Presentació del projecte COOP'ART a la Junta de l'Associació de Ceramistes de la Bisbal


Continuar llegint

20/03/2018

La Bisbal participa en un programa europeu de foment de la ceràmica i l’artesania

L’Ajuntament de la Bisbal i el Terracotta Museu participaran en el POCTEFA després de rebre la resolució definitiva en què es valida el projecte presentat anomenat COOP’ART.


Continuar llegint


Aquest lloc web fa servir cookies per aportar una millor experiència de navegació i un servei més personalitzat. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.
Més informació | Acceptar