COOP'ART

COOP’ART EFA219/16 Un projecte desenvolupat per diferents socis catalans i francesos per a fomentar una estratègia compartida d’innovació i desenvolupament sostenible de l’artesania

Tornar
 

27/09/2019

Formació sobre la fabricació additiva aplicada a l’artesania del sector ceràmic i assessorament per a propostes de futur d’aquesta tecnologia.

Seminari on és mostrarà les possibilitats i el valor que poden aportar les tecnologies de Fabricació Additiva (Impressió 3D entre altres) als productes dels artesans especialment vinculats amb el sector de la ceràmica. Durant les sessions es proporcionarà als assistents els coneixements de diferents tecnologies, així com de la cadena de procés comuna per abordar l’accés a la Fabricació Additiva des d’un punt de vista teòric i també pràctic.

Dates del seminari i lloc: 17, 31 d’octubre i 7 de novembre, la Bisbal d’Empordà.


Seminari de formació dirigit a artesans ceramistes i estudiants d’aquest sector amb l’objectiu de conèixer quines tecnologies de fabricació s’engloben a la fabricació additiva per poder valorar les possibilitats i capacitats que poden oferir al sector artesanal i ceràmic.


Les sessions tindran un plantejament teòrico-pràctic amb una dedicació de 10 hores en total, repartides en 3 jornades de formació que tindran lloc els propers dies 17, 31 d’octubre i 7 de novembre.


Apunta't abans del 11 d'octubre!


INSCRIPCIONS al link: docs.google.com/forms/d/1z2YYBiRCipHbqmBkSnHRjGclYLVg1gF2ovawTJFar7s/prefill


NOTA: Si teniu dificultats per accedir directament al link, podeu copiar-lo i enganxar-lo al vostre navegador.

Aquest lloc web fa servir cookies per aportar una millor experiència de navegació i un servei més personalitzat. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.
Més informació | Acceptar