COOP'ART

COOP’ART EFA219/16 Un projecte desenvolupat per diferents socis catalans i francesos per a fomentar una estratègia compartida d’innovació i desenvolupament sostenible de l’artesania

Tornar
 

14/10/2019

Programa de formació i d'assessorament en matèria de packaging

El packaging com a generador de valor per a l’artesania

Seminari de formació dirigit a artesans ceramistes amb l’objectiu de conèixer la importància i les possibilitats del packaging aplicat al producte artesà, i especialment vinculat a la marca Ceràmica de la Bisbal. Les sessions tindran un plantejament teoricopràctic amb una dedicació de 4 jornades de formació, de 4 hores de durada, els propers dies 15, 22, 28 de novembre i 5 de desembre.


L’objectiu del seminari és mostrar les possibilitats i el valor que pot aportar el packaging als productes dels artesans. Durant les sessions s’impartiran als assistents els coneixements i lesexperiències necessàries per posar en pràctica i aplicar els diferents conceptes. Posteriorment, els artesans que formin part de la marca Ceràmica de la Bisbal podran accedir a un assessorament personalitzat per analitzar i aplicar les línies mestres del packaging al seu cas (fins a 3 hores d’assessorament).

Aquest lloc web fa servir cookies per aportar una millor experiència de navegació i un servei més personalitzat. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.
Més informació | Acceptar