COOP'ART

COOP’ART EFA219/16 Un projecte desenvolupat per diferents socis catalans i francesos per a fomentar una estratègia compartida d’innovació i desenvolupament sostenible de l’artesania

Tornar
 

25/01/2019

Finalitza el primer workshop del programa europeu COOP’ART de foment de l’artesania.

Avui, divendres, durant la segona jornada del workshop del projecte COOP’ART, s’ha celebrat el segon comitè directiu del projecte.

Durant aquesta sessió s’ha repassat l’estat d’avenç del projecte per accions, pressupost, resultats i indicadors, així com a nivell administratiu. Paral·lelament, també s’ha fet una trobada entre professionals de l’artesania: les empreses franceses han pogut conèixer els artesanes ceramistes de la Bisbal a partir de la presentació de l’Associació de Ceramistes de la Bisbal i una visita a dos tallers de ceràmica bisbalencs.
Per acabar la jornada s’ha realitzat una visita guiada al Terracotta Museu i als espais del museu que s’hi porten a terme les obres de rehabilitació que, en part, estan finançades pel FEDER en el marc del projecte COO`P’ART. Acabada la visita s’ha fet una foto conjunta de record de la trobada a la porta d’entrada del Terracotta Museu.
COOP’ART (EFA219/16) és un projecte desenvolupat per diferents socis catalans i francesos per tal de fomentar una estratègia compartida d’innovació i desenvolupament sostenible de l’artesania en el marc del programa europeu POCTEFA de cooperació territorial. També es pretén millorar el potencial artístic i econòmic de les empreses d’artesania i desenvolupar el patrimoni cultural i l’atractivitat turística dels territoris. És, doncs, un projecte creat per a fomentar el desenvolupament sostenible del territori transfronterer, i en el qual es cofinancen econòmicament projectes de cooperació transfronterera dissenyats i gestionats per actors d'ambdós costats dels Pirineus. Així, els objectius de la iniciativa és impulsar una estratègia compartida.
El projecte ha sigut cofinançat al 65% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) a través del Programa Interreg V-A Espanya-França-Andorra (POCTEFA 2014-2020). L’objectiu del POCTEFA és reforçar la integració econòmica i social de la zona fronterera Espanya-França-Andorra. La seva ajuda es concentra en el desenvolupament d’activitats econòmiques, socials i mediambientals transfrontereres mitjançant estratègies conjuntes a favor del desenvolupament territorial sostenible.

Projecte cofinançat pel FEDER

Aquest lloc web fa servir cookies per aportar una millor experiència de navegació i un servei més personalitzat. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.
Més informació | Acceptar