Què fer

La Bisbal d'Empordà ofereix una àmplia oferta cultural i de serveis que ens permeten gaudir de la ciutat tot visitant els diferents punts d'interès dels quals disposa: artesania, comerç, ceràmica, patrimoni, fires i mercats, antiguitats, castells, història, ...

Tornar
 

Cicloturisme

La Bisbal disposa de diferents camins rurals que la connecten amb els pobles veïns i que són ideals per fer amb bicicleta.

La Bisbal disposa de diferents camins rurals que la connecten amb els pobles veïns i que són ideals per fer amb bicicleta. Aquests camins formen part de la xarxa de cicloturisme, que s’ha creat per facilitar el gaudi d’una jornada pedalant per la comarca. 

A la següent pàgina web del Consell Comarcal hi trobareu la informació bàsica per a escollir la vostra ruta:

Rutes de la xarxa de cicloturisme del Baix Empordà

També podeu descarregar en PDF el mapa de cicloturisme al Baix empordà aquí: Cicloturisme al Baix Empordà PDF

Algunes de les rutes amb sortida des de La Bisbal són les següents: 

La Bisbal - Cruïlles - Monells - Sant Sadurní - La Bisbal

La Bisbal - Vulpellac - Palau Sator - Ullastret - La Bisbal 

La Bisbal - Peratallada - Palau Sator - Ullastret - La Bisbal

L'empresa Empordà Lovers organitza rutes guiades en bicicleta elèctrica que us faran viure experiències sorprenents de manera còmoda sigui quina sigui la vostra condició física.

Per més informació de la ruta que surt de la Bisbal visiteu: https://www.empordalovers.cat/

A l'oficina de turisme podeu demanar mapes gratuïts o adquirir la guia de cicloturisme del Baix Empordà i el mapa topogràfics de cicloturisme pel Baix Empordà (1:50.000).

 

 

 

Aquest lloc web fa servir cookies per aportar una millor experiència de navegació i un servei més personalitzat. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.
Més informació | Acceptar