Què fer

La Bisbal d'Empordà ofereix una àmplia oferta cultural i de serveis que ens permeten gaudir de la ciutat tot visitant els diferents punts d'interès dels quals disposa: artesania, comerç, ceràmica, patrimoni, fires i mercats, antiguitats, castells, història, ...

Tornar
 

Cicloturisme

La Bisbal disposa de diferents camins rurals que la connecten amb els pobles veïns, i que són ideals per fer amb bicicleta.

La Bisbal disposa de diferents camins rurals que la connecten amb els pobles veïns, i que són ideals per fer amb bicicleta. Aquests camins formen part de la xarxa de cicloturisme, que s’ha creat per facilitar el gaudi d’una jornada pedalant per la comarca. La plana de l’Empordà té unes característiques idònies per a la pràctica del cicloturisme. A la següent web del Consell Comarcal hi trobareu la informació bàsica per a escollir la vostra ruta.

Mapa: xarxa de cicloturisme

Tres rutes que es poden fer amb sortida des de La Bisbal són les següents: 

Cicloturisme des de La Bisbal. Ruta 1: La Bisbal - Vulpella - Canapost - La Bisbal 

Cicloturisme des de La Bisbal. Ruta 2:La Bisbal - Cruïlles - Monells - Sant Sadurní de l'Heura - La Bisbal 

Cicloturisme des de La Bisbal. Ruta 3: La Bisbal - Peratallada - Palau Sator - Ullastret - La Bisbal 

A l'oficina de turisme podeu demanar mapes gratuïs o adquirir la guia de cicloturisme del Baix Empordà i el mapa topogràfics de cicloturisme pel Baix Empordà (1:50.000)

 

 Aquest lloc web fa servir cookies per aportar una millor experiència de navegació i un servei més personalitzat. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.
Més informació | Acceptar