Què fer

La Bisbal d'Empordà ofereix una àmplia oferta cultural i de serveis que ens permeten gaudir de la ciutat tot visitant els diferents punts d'interès dels quals disposa: artesania, comerç, ceràmica, patrimoni, fires i mercats, antiguitats, castells, història, ...

Tornar
 

BTT Bicicleta tot terreny

La Bisbal d’Empordà disposa d’un punt de sortida del Centre BTT Baix Empordà, amb un total de 7 rutes per les Gavarres, amb diferents desnivells i dificultats tècniques. 

La Bisbal d’Empordà disposa d’un punt de sortida del Centre BTT Baix Empordà, amb un total de 7 rutes amb diferents desnivells i dificultats tècniques. El punt de sortida és a la Font de l’Arbre, on hi ha les piscines municipals. Les Gavarres tenen unes característiques territorials idònies per a la pràctica de la BTT a tots nivells. En aquesta pàgina, doncs, hi trobareu la informació bàsica per a poder escollir la vostra ruta segons la vostra condició física i les vostres característiques tècniques. Mapa: Centre BTT Baix Empordà (subzona 2: la Bisbal d’Empordà)El món de la BTT està molt arrelat a la Bisbal, amb un gran volum de practicants que diàriament surten a recorre les Gavarres. A nivell turístic cal destacar l’organització de la marxa BTT: Conca del Daró (www.ccdaro.com) i la presència de restaurants i allotjaments que ofereixen serveis específics, pensats i creats per als turistes que volen practicar el seu esport preferit: la BTT. Més informació a l’oficina de turismeAquest lloc web fa servir cookies per aportar una millor experiència de navegació i un servei més personalitzat. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.
Més informació | Acceptar