Què fer

La Bisbal d'Empordà ofereix una àmplia oferta cultural i de serveis que ens permeten gaudir de la ciutat tot visitant els diferents punts d'interès dels quals disposa: artesania, comerç, ceràmica, patrimoni, fires i mercats, antiguitats, castells, història, ...

Tornar
 

Pobles amb encant a l'entorn de la Bisbal d'Empordà

La Bisbal forma part d’un paisatge farcit de racons amb un encant especial: pobles medievals emmurallats, castells, monestirs, esglésies romàniques, masos, campanars, carrers estrets o les cases de pedra. 

En altres èpoques, la Bisbal era terra de frontera i el seu Castell Palau va tenir a Castell d’Empordà l’amenaça del comtat d’Empúries. D’altra banda, al nucli de Sant Pol hi trobareu una església romànica. D’estil romànic també és el monestir de Sant Miquel de Cruïlles, un dels atractius més propers, on recentment s’han restaurat unes pintures romàniques. Cruïlles, a més, conserva restes de muralles i d’un castell medieval d’una nissaga catalana del mateix nom. A tocar de la Bisbal també hi ha Peratallada, un dels conjunts medievals més remarcables del país: tres recintes emmurallats, església romànica, plaça porticada i un castell. D’aquí es pot arribar fins a Pals, on hi ha un altre conjunt medieval de notable importància. Ben a prop hi ha pobles com Monells, una important vila de mercat medieval amb una plaça major remarcable, el castell de Vulpellac, l’església romànica de Canapost, l’església i el campanar gòtic de la Pera o els temples gòtics de Rupià i Foixà.

Aquest lloc web fa servir cookies per aportar una millor experiència de navegació i un servei més personalitzat. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.
Més informació | Acceptar