Què fer

La Bisbal d'Empordà ofereix una àmplia oferta cultural i de serveis que ens permeten gaudir de la ciutat tot visitant els diferents punts d'interès dels quals disposa: artesania, comerç, ceràmica, patrimoni, fires i mercats, antiguitats, castells, història, ...

Tornar
 

Cursos a l'Escola de Ceràmica

Cursos d'estiu i cursos de Setmana Santa. Amb o sense allotjament.

Tota la informació a:

www.esceramicbisbal.net 

972 64 07 94

 

COMUNICAT CURSOS ESTIU 2020

Com a conseqüència de la situació generada per el COVID19  ens hem vist en la obligació de cancel·lar alguns dels cursos i activitats programades per aquest estiu 2020 durant els mesos de juliol i agost.

Donada la situació excepcional l’equip de l’Escola de Ceràmica continua treballant per tal de garantir que tot funcioni de la manera habitual per als nostres alumnes i que l’impacte per a tots vosaltres sigui  el menor possible, les instal·lacions de l’escola romandran tancades al públic mentre duri l’estat d’alarma, i mantindrem l’atenció al públic per a poder solucionar qualsevol dubte que els pugui sorgir a través del  Whatsapp 656262091 o el correu electrònic info@esceramicbisbal.net.

Així mateix estem compromesos amb la salut tant dels nostres treballadors com dels nostres alumnes,  l’escola ha pres les mesures necessàries per a fer front a la situació actual, donant màxima prioritat a la salut i a la seguretat per els nostres treballadors i qualsevol persona que interactuï amb nosaltres extremant les mesures de protecció e higiene.

En quant als cursos d’estiu es poden consultar tots aquells cursos que mantenen el seu programa actiu a la pàgina web https://reserva2.esceramicbisbal.com/

Activitats anul·lades: l’Empordà Fang Cuit 2020 degut a la gran concentració de persones en aquesta activitat,  aquest estiu ens hem vist en la obligació de cancel·lar-les per tal d’evitar aglomeracions de persones.

Tots els cursos tindran les places limitades a un màxim de 10 alumnes  i es realitzaran en espais suficientment ventilats i espaiosos, respectant la distància entre alumnes i tindran al seu abast mascaretes, guants i productes de desinfecció de mans.

En quant a l’allotjament: Per tal que totes aquelles persones que desitgin allotjar-se a l’escola se sentin segures, aquest any les habitacions seran compartides per un màxim de dos persones per habitació i també hi ha la opció d’allotjar-se mitjançant acampada a l’escola (amb accés a wc, dutxes, disponibilitat de llum, i sense accés a la cuina)

En relació a les aules i l’accés a les nostres instal·lacions, volem garantir la tranquil·litat dels nostres alumnes ja que la vostra seguretat és la nostra prioritat principal, per això hem reforçat les nostres mesures de seguretat seguint els protocols establerts per les autoritats sanitàries, amb un servei de neteja més exhaustiu amb desinfecció antibacteriana a totes les instal·lacions, programant els nostres cursos en espais oberts, amb un sistema de ventilació adequada a l’exterior i mantenint la distància mínima de seguretat entre les persones.

Referent a l’ús de la cuina sempre que coincideixin mes d’un curs a la mateixa setmana, els horaris per cuinar seran diferents per tal de no coincidir mes de cinc o si persones a la cuina.

Aquelles persones que hagin fet una inscripció i es vegin afectades per la cancel·lació de cursos, degut a la situació d’emergència, que es posin en contacte amb nosaltres mitjançant el correu electrònic info@esceramicbisbal.net, per tal d’oferir-los les diferents possibilitats, ja sigui guardar l’import per inscriure’s a un altre curs més endavant,  recuperar l’import de la reserva o programar un grup tancat.

A causa de la gran quantitat de contactes que estem rebent els temps de resposta poden ser superiors als habituals.

Som conscients que la incertesa que està generant la situació per al coronavirus ens està afectant a tots i que gestionar canvis en les reserves dels cursos programats per l’estiu és una preocupació addicional per als nostres alumnes. Per això es podran realitzar canvis i devolucions sense data límit, els alumnes que vegin anul·lats els seus cursos tindran múltiples opcions de cancel·lació i reemborsament. 

La Direcció de l’Escola de Ceràmica de la Bisbal us desitja el millor en aquests temps difícils.

 

Aquest lloc web fa servir cookies per aportar una millor experiència de navegació i un servei més personalitzat. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.
Més informació | Acceptar