Què fer

La Bisbal d'Empordà ofereix una àmplia oferta cultural i de serveis que ens permeten gaudir de la ciutat tot visitant els diferents punts d'interès dels quals disposa: artesania, comerç, ceràmica, patrimoni, fires i mercats, antiguitats, castells, història, ...

Tornar
 

Terracotta Museu de Ceràmica

La Ceràmica ha estat històricament l'activitat més emblemàtica de la Bisbal d'Empordà, una manufactura de gran tradició que en el decurs dels anys ha generat un important patrimoni material. Tant és així, que el Terracotta Museu conserva un fons de més de 10.000 peces diferents entre objectes ceràmics, eienes i estris de fabricació. Ubicat en una antiga fàbrica, la integració dins de l'exposició d'alguns dels elements del procés de producció (xemeneies, forns...) converteix el propi edifici en un dels objectes més detacats del museu.

C/Sis d'Octubre, 99 17100 - la Bisbal d'Empordà

Tel: 972 64 20 67

terracottamuseu@labisbal.cat - www.terracottamuseu.cat

El 29 de desembre de 2015 es reobre el museu després de les obres de la segona rehabilitació de l'edifici, una transformació prou important que marcarà l'esdevenidor de la institució, una transformació de cap a peus, de dins i de fora: s'han rehabilitat alguns dels espais fins ara no utilitzats, se n'han enderrocat d'altres, s'ha ampliat l'espai amb noves construccions i s'ha fet un projecte museogràfic completament nou. Amb aquest nou equipament, la Bisbal es consolida com a referent del món de la ceràmica a Catalunya.

Mesos de setembre a juny

De dimarts a divendres: de 10h a 13h i de 16h a 19h.

Dissabte: de 10h a 14h i de 17h a 20h

Diumenges i festius (excepte dilluns festius), 24 i 31 de desembre i 5 de gener: de 10h a 14h

Els dilluns (excepte festius), els dies 1 i 6 de gener, 1 de maig, 25 i 26 de desembre: tancat

Mesos de juliol i agost

De dilluns a dissabte: de 10h a 14h i de 17h a 20.30h

Diumenge i festius: de 10h a 14h

Aquest lloc web fa servir cookies per aportar una millor experiència de navegació i un servei més personalitzat. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.
Més informació | Acceptar