Què fer

La Bisbal d'Empordà ofereix una àmplia oferta cultural i de serveis que ens permeten gaudir de la ciutat tot visitant els diferents punts d'interès dels quals disposa: artesania, comerç, ceràmica, patrimoni, fires i mercats, antiguitats, castells, història, ...

Tornar
 

Visita el taller d'un ceramista o d'un artesà

La Bisbal d'Empordà i els municipis veïns conformen una Zona d'Oficis Singulars, vinculada a la ceràmica. A més, s'hi acull el percentatge més gran d'empreses artesanes de Catalunya, després de l'àrea metropolitana de Barcelona. En aquest catàleg trobareu la informació i les dades de contacte de molts d'aquests artesans, alguns dels quals obren les portes del seu taller per compartir la seva passió.

CATÀLEG D'EMPRESES ARTESANES

Si desitgeu bons consells i idees per passar un cap de setmana o programar les vostres vacances a la zona de La Bisbal d'Empordà de la manera més creativa, no dubteu en consultar l'oferta de tallers de ceràmica i les propostes més atractives i divertides aquí:

TALLERS DE CERÀMICA I PROPOSTES CREATIVES

 

Aquest lloc web fa servir cookies per aportar una millor experiència de navegació i un servei més personalitzat. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.
Més informació | Acceptar