Què fer

La Bisbal d'Empordà ofereix una àmplia oferta cultural i de serveis que ens permeten gaudir de la ciutat tot visitant els diferents punts d'interès dels quals disposa: artesania, comerç, ceràmica, patrimoni, fires i mercats, antiguitats, castells, història, ...

Tornar
 

TRENCADÍS ESTIU 2021

Torre Maria- Castell-Palau- Terracotta Museu

  Vols participar al #TrencadísLaBisbal2021?

  •   Vine a Torre Maria, al Castell-Palau o bé al Terracotta Museu i participa a l'obra col·lectiva #TrencadislaBisbal2021. A cada un d'aquests llocs hi trobaràs dos cilindres per decorar amb trossos de ceràmica de la Bisbal.
  •  Si vols, pots omplir una butlleta amb les teves dades per rebre noticies de la Bisbal d'Empordà i un cop l'obra col·lectiva estigui acabada te l'enviarem per correu si ens ho autoritzes.
  • Viu l'experiència i comparteix-la! Fes-te una foto del moment de posar el tros de ceràmica al cilindre, la comparteixes a les xarxes amb l'etiqueta #TrencadisLaBisbal2021 i etiquetant @Visitlabisbal a la foto i a la publicació
  •       Un cop acabada l'obra artística, us enviarem les fotos de tots els cilindres ja decorats per vosaltres, a més rebreu els nostres butlletins informatius!!

 

Aquest lloc web fa servir cookies per aportar una millor experiència de navegació i un servei més personalitzat. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.
Més informació | Acceptar