VEURE VÍDEO


Vols rebre notícies nostres?

AGENDA D'ACTIVITATS


Ceràmica de la Bisbal

La ceràmica és una part molt important de la vida de la Bisbal i una de les activitats que dóna vida a la localitat i n'acoloreix els seus carrers. No és estrany doncs, que el paisatge de la Bisbal d'Empordà, es caracteritzi per les esveltes siluetes d'antigues xemeneies industrials i per una àrea comercial vinculada als diferents productes ceràmics...

MÉS INFORMACIÓ

Què fer

La Bisbal d'Empordà ofereix una àmplia oferta cultural i de serveis que ens permeten gaudir de la ciutat tot visitant els diferents punts d'interès dels quals disposa: artesania, comerç, ceràmica, patrimoni, fires i mercats, antiguitats, castells, història, ...

MÉS INFORMACIÓ

On menjar

Gaudir del plaer de visitar la Bisbal és també gaudir del plaer de la seva gastronomia. La Bisbal ofereix un gran ventall de possibilitats gastronòmiques, des de la cuina casolana tradicional a la cuina de mercat, fins a la gran qualitat de les seves pastisseries.

MÉS INFORMACIÓ

On dormir

La Bisbal posa al vostre abast una completa i variada oferta d'allotjaments de la ciutat i dels seus voltants: hotels, pensions, allotjaments en entorn rural i cases de colònies. Una oferta variada per adaptar-se a les exigències del visitant. Trobareu el que busqueu!

MÉS INFORMACIÓ

VÍDEO PROMOCIONAL DE
LA BISBAL D'EMPORDÀ

Vídeo promocional de la ciutat, descobreix tots els seus racons.

CONSULTA EL PLÀNOL DE
LA BISBAL D'EMPORDÀ

Descarrega’t el plànol de la ciutat i gaudeix de la visita.

OPINIONS I
SUGGERIMENTS

Deixa’ns la teva opinió, la tindrem en compte.

Aquest lloc web fa servir cookies per aportar una millor experiència de navegació i un servei més personalitzat. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.
Més informació | Acceptar