LIMITED EDITION 2022

TRIA LA TEVA TASSA – LA PRIMERA EDICIÓ LIMITADA DE CERÀMICA DE LA BISBAL

Tornar
 

LIMITED EDITION 2022: TRIA LA TEVA TASSA – LA PRIMERA EDICIÓ LIMITADA DE CERÀMICA DE LA BISBAL

7 TASSES DIFERENTS I EXCLUSIVES SÓN LES PROTAGONISTES DE LA PRIMERA EDICIÓ LIMITADA DE PRODUCTE DE LA MARCA CERÀMICA DE LA BISBAL .

 

L’ajuntament de la Bisbal d’Empordà impulsa el projecte LIMITED EDITION 2022 de la marca Ceràmica de la Bisbal. L’ens municipal juntament amb els productors i comerciants adherits a la marca, creen la primera edició limitada de producte exclusiu de la marca.

 

7 productors de la marca Ceràmica de la Bisbal produiran un número limitat de tasses exclusives per a aquesta edició limitada. Tasses que mai s’han fet i que  mai es tornaran a fer seran les protagonistes de donar a la marca Ceràmica de la Bisbal el valor afegit que es mereix. Les tasses exclusives, dins d’un packaging únic identificat amb el productor que l’ha creat, van acompanyades d’un certificat d’autenticitat numerat i un fulletó explicatiu dels valors de la marca ceràmica de la Bisbal. Els productors que formen part de la Limited Edition 2022 són:

 

·         Rulduà Ceràmica

·         Ceràmiques Pantaleu

·         Ceràmica Ley

·         Taller de Ceràmica Ca l'Eloi

·         Ceràmica Yuma

·         Estudi Ceràmic [ba_Ro]

·         Ceràmica Artesanal LB

 

2 botigues adherides a la marca comercialitzaran aquestes tasses. A cada botiga es podran trobar les 7 tasses diferents i es podrà triar quina comprar. Les botigues que comercialitzaran l’edició limitada de les tasses són les següents:

·         Ceràmiques el Talleret

.         Rulduà Ceràmica.

La marca “Ceràmica de la Bisbal” és un distintiu d’origen protegit a nivell de la Unió Europea que serveix per individualitzar, personalitzar i reconèixer els productes ceràmics elaborats a la Bisbal i als pobles del seu entorn, dels que no ho són. Aquesta marca, garant d’autenticitat, és gravada o marcada pels productors locals en qualsevol tipus de producte ceràmic (artístic i decoratiu, terrissa, rajoleria, material de bòbila, revestiments i paviments). Un Consell Regulador, integrat per representants municipals i empresarials, és qui vetlla pel bon ús de la marca i pel foment de la qualitat dels productes emparats per aquest distintiu.

 

 

Aquest lloc web fa servir cookies per aportar una millor experiència de navegació i un servei més personalitzat. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.
Més informació | Acceptar