Publicacions

 

Allotjament i Restauració La Bisbal d'Empordà 2018/19

2018-2019

EMPRESES ARTESANES

2017-2018

Catàleg d'empreses artesanes dels municipis de La Bisbal d'Empordà, Forallac, Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l'Heura, Corçà i Ullastret.

Itinerari pel nucli antic de la Bisbal d'Empordà

2018

Proposa un recorregut a peu pel patrimoni de la Bisbal, al mateix temps que us permet conèixer la història de la nostra ciutat. Edició i coordinació: Oficina de turisme de la Bisbal Disponible en català, castellà, francès, anglès.

Activitats Ceràmica Estiu 2018

Juliol -Agost 2018

Demostració-taller de torn ceràmic, tallers professionals oberts a visites, Terracotta Museu de Ceràmica, eix comercial de la ceràmica. 

Què podem fer a la Bisbal?

2016

Castell Palau - Itinerari de visita

2016

Facilita el recorregut per la planta baixa, el pis noble i la terrassa del monument, tot explicant la informació històrica més important de cada estança. Edició i coordinació: Oficina de turisme de la Bisbal. Idiomes: Català, Castellà, Francès, Anglès.

Castell Palau de la Bisbal d'Empordà

2010

Conjunt romànic  construït pels bisbes de Girona, senyors de la Bisbal. Gaudiu de la història amb l'audiovisual Terra i sang: la guerra feudal a l'Empordà i amb la visita virtual d'uns personatges de l'edat mitjana.Aquest lloc web fa servir cookies per aportar una millor experiència de navegació i un servei més personalitzat. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.
Més informació | Acceptar